Душ Кабини

Как да избера форма за душ кабина ?

Е-мейл Печат ПДФ
60
com_content.article
(6 гласа, оценка 4.17 от 5)
Как да избера форма за душ кабина ?4.17 от 50 от общо 6 гласували.


Когато става въпрос за форма на душ кабина, е необходимо да си зададем въпросите с какво пространство разполагаме в банята, къде точно искаме да бъде душ кабината, каква е формата на помещението ? С отговора на тези въпроси ще разберем и каква точно душ кабина би била удачна за Вас. Правоъгълните душ кабини предлагат най голямо простарнство в самата кабина.

Така ще бъде по просторно за Вас в самата кабина.А овалните душ кабини оставят по голямо пространство в банята но за сметка на това пространството в душ кабината е по малко. При по големите помещения най често поръчваните са душ параваните с плъзгащи врати. По този начин пространството в кабината е голямо и в сгънато положение когато не се използва душ кабината пространството в банята е по голямо. Тези душ кабини са по предпочитани от клиентите защото при тех няма толкова много профили а се използват два или повече профила и останалите елементи са ролки по които се движат самите стъкла. Тези ролки позволяват на стъклата да се прибират плътно в единия край на кабината. Плюсовете на овалната душ кабина са че тя заема по малко място в банята и остава по голямо пространство в банята.


Към който и вариант да се насочите ви препоръчмваме да се консултирате с наш специалист който ще ви консултира правилно за това кое би било най удачно за Вас и Вашата баня.

Съвети

Как да избера форма за душ кабина ?
Поставяне на фаянс
Монтаж на стоящ смесител за мивка
Как да планирам моята баня?
Препоръчителни разстояния между санитарните уреди

Код за - 5% "PROMOEMIR" за всички онлайн поръчки / отстъпката не важи за продукти в промоция /