Душ Кабини

Душ Кабини feed

В последните години душ кабините и параваните за баня се налагат като едни от най-търсените артикули в обзавеждането за баня. Целта е чрез тях общата площ да се раздели на сухо и мокро помещение. Формата на душ кабините е различна, според мястото, с което разполагаме, затова ние от фирма „Емир“ предлагаме изработка на душ кабини по индивидуален размер, модел,  форма и декор.
Важно е да изберем и върху какво ще се постави душ кабината. Вариантите са няколко – поддушово корито, поддушов праг или директен монтаж към пода.
В зависимост от това как си представяме цялостната визия на банята си, правим своя избор за душ кабина и всички останали мебели и акксесоари.
Фирма  Емир предлага изработка на душ кабини и душ паравани по индивидуален размер на клиента. Вие може да ни зададете размери и предпочитания , а ние да изпълним Вашия проект за душ кабина.
Може да изработим душ кабина в овална, квадратна, правоъгълна,трапецовидна форма. Вариантите на отваряне на душ кабините са с плъзгащи врати, с врати на панти, отваряне тип хармоника или така нареченото горно водене. Материалите, които използваме за направата на душ кабини са с проверено качество и са предназначени за използване в бани.  Профилите, с които работим са бял, хром или в цвят по RAL. Пълнежът на душ кабините може да бъде от полистерол или закалено кристално 4мм, 6мм ,8мм или 10мм стъкло, което може да е в различни цветове.
Душ кабините произведени от Емир са подходящи, както за жилищни, така и за обществени  помещения.


Душ кабините се произвеждат по индивидуални размери на клиента и имат 5 години гаранция.

Съвети

Как да избера форма за душ кабина ?
Поставяне на фаянс
Монтаж на стоящ смесител за мивка
Как да планирам моята баня?
Препоръчителни разстояния между санитарните уреди

Код за - 5% "PROMOEMIR" за всички онлайн поръчки / отстъпката не важи за продукти в промоция /